Jesper Rasmussen styrer direkte mod to nye mesterskaber.

I Sommersted køres i denne weekend årets sidste offroad løb under DRCMU. Fredag regnede det, og natten til lørdagen regnede det også, så banen var godt våd da kørere begyndte deres kval. runder lørdag kl. 12.

Der kom ikke mere regn, men banen tørrede ikke op. Så kørere kørte på regnvejs dæk hele dagen. Der blev kørt 5 runder.

I stock var det Pernille Nielsen, der kunne tage pole foran Victor Nielsen.

I 2 WD vandt Frederik Hovgaard 1 runde, men Jepser Rasmussen vandt 4. Derfor pole til Rasmussen. Derfor er det også sikkert, at Jesper Rasmussen vinder klassen. De andre kan ikke nå ham resultatmæssigt. Jonas Kærup starter fra start plads 3 i finalerne. 

I 4 WD vandt Frederik Hovgaard 2 runder, men Jesper vandt 3 runder. Pole til Jesper. Resultatet betyder, at Jesper også i denne klassen er mester før finalerne. DRCMU formand Jan Larsen kørte sig ind på 3.pladsen.

Søndag kl. 10 er der finaler.  Alle resultater ligger på myrcm.ch

Related posts