DRCMU 6 gav sejr til Frederik Hovgaard i 4WD.

Jesper Rasmussen har vundet begge klasser de sidste 3 gange, hvor der er afholdt DRCMU offroad løb. Det lignede også en gentagelse i Odense. Jesper havde TQ i begge klasser. I 2WD gik det også efter bogen. Han holdt de andre bag sig. Jonas Kærup var bedst af resten. Der var 10 deltagere og de kørte alle med i A-finalen.2wdvinder

I 4Wd var det Frederik Hovgaard, der satte en kæp i hjulet for Jesper. Jesper lavede et par småfejl, og det kunne Frederik udnytte til at tage 2 sejre. Niklas Engholm har ikke kørt offroad i år, men helt glemt det har han ikke, han kom ind på 3. pladsen.

4wdvinder

I stock var der 5 deltagere. I denne klasse kunne Mads Callesen vinde i overlgen stil.

stock

Du finder stillingen og resultaer på www.drcm.dk

Løbet blev afviklet i flot sensommer vejr, og der er kun et løb tilbage. Det køres i Sommersted.

Related posts