ETS 2014/15 sæsonen er færdig.

Det blev til et fint resultat for Mike Gosvig i denne ETS sæson. Han var med i to klasser. I superstock klassen blev det til  en samlet 4. plads i det store felt.

I formel 1 gik det lidt bedre. En smalet 3. plads blev det til. Klassen er et hits i udlandet, men døde hurtigt i DK.

Til sidste afdeling, der netop er kørt på XRAY´s bane var det næsten 400 deltagerne til start i de 3 klasser. Det er nok verdens største antal til et RC løb. ETS er blevet en mega succes for Scotty og Rheinard. En afdeling af serien er blevet kørt i Danmark tilbage 2008. I modified klassen kunne tyske Völker vinde klassen for 5 . år i træk. Han har dog i de sidste løb fået kamp til stregen, og har da også udtalt, at det var den sværste sejr og køre hjem den iår.

Du finder masser af billeder på redrc.net og myrcm har resultaterne.

Der var en del danskere til start ved sidste afdeling, deriblandt Martin Christensen og Martin Lissau, der kørte med deres hjemmedesign af en touringcar med to spurgear. Det er en videre udvikling af en prototype bil, som Steen Graversen byggede for snart flere år siden. Kikker man længe nok på facebook, og har de rigtigere venner kan man finde et billed af bilen.

Redaktøren ønsker Mike tillykke med den gode resultat.

Related posts