2/10 manglede for Henrik Christensen.

Det er sjældent at et løb er så tæt, at der kun er 2/10 sekund mellem nr. 1 og nr. 2. Men sådan var det ved DASU DM på Odense banen. Henrik Christensen og Jon Pedersen kæmpede næsten side om side gennem den 30 min. lange finale. Flot race og det nok det bedste 1/8 race i mange år. Deltager antallet var på 7 og det er højt sammenlignet med tidligere. Standarden var også høj – 5 biler kørte alle 30 min. Jon og Henrik har udkæmpet mange slag gennem de sidste år. I deres indbyrdes opgør fører Henrik stadig, mente Jon efter løbet. Men nu kan Jon kalde sig DASU mester det næste år. Henrik har vist vundet 5 år i træk, men hvem går op i sådan noget, når bare man hygger sig på banen. Det så det ud til at alle gjorde hele weekenden. Resultater finder du her.

jonp

Related posts