Mangler du værktøj til bilen.

Det er selvfølgelig 1/10 RC biler vi snakker om. RCKONGEN i Søndersø har samlet de 10 vigtigste stykker værktøj i en oversigt. Hvis du skal skrue lidt i bilen, så kan du næsten ikke komme uden om de 10 værktøjer. Flere af værktøjerne fås i forskellig prisklasse og dermed også kvalitet. Det vigtigste er nok umbraco nøgler og topnøgler. Husk de rigtige nøgler holder i mange år.

Read More

TEAM ASSOCIATED RC10 B6.1 out of Box.

Så blev en TEAM ASSOCIATED RC10 b6.1 bygget og klar til første afdeling af EOS, der køres i Tyskland. Det er d. 14 til 16/9 i hallerne ved Nurnbürg Ring. Der er ETS(warm up), 1:1 race med GT biler, og Simulator festival på samme tid. Over 300 kørere er klar til RC RÆS. Der kommer selvfølgelig en reportage fra løbet her på siden. Vi bruger med LIVE updates undervejs. Så bliv på kanalen. Læs og se bygningen af 2 WD buggien her.

Read More

Følg arbejdet med bygning af PR RACING buggy 1/10.

Hvor stor forskel er der på de forskellige biler i eks. 2WD klassen for el 1/10 buggies. Er eks. en Associated eller XRAY bedre end de andre. I Danmark hører vil ikke meget til LOSI, TEAMC har været stort, men stort ingen kører med deres buggies nu. Schumacher er heller ikke stort. Det har sikkert noget med forhandlere at gøre. Det skal være let at få fat i stumper. Fordelen med mange kørere med samme mærke er, at man kan dele setup m.m. Desværre er økonomien her på siden ikke…

Read More