End ikke regnen kunne stoppe Jesper Rasmussen.

Sommerpausen for DRCMU off 1/10 el er overstået. Tinglev klubben stod for afdeling nr. 5 Søndag d. 5/8, Der har været sommer i Danmark i mange uger og regn har danskerne ikke set meget til. Men søndag d. 5/8 valgte vejrguderne og gå tilbage til normal sommer. Det gav et spændende løb på kunstgræs underlaget i Tinglev. Finalene blev kørt på regnvejrs dæk. Flere indledende heats havde regnbyger. Det gav forskudninger i resultatet efter de indledende. Men ellers var alt ved det gamle. Jesper Rasmussen i front i begge klasser.…

Read More

Reportage fra DRCMU 3 OFFROAD hos RCKONGEN.

Det er var varmt, rigtigt varmt. På en dag, der vil gå over i historien blev der kørt ræs på RCKONGENS anlæg i Søndersø. Vejret skrev historie, men Jesper Rasmussen skrev også lidt historie, ved at vinde for andet løb i træk begge klasser. Jonas Kærup skrev også lidt historie, ved ikke at komme i A-finalen. Kim Nielsen skrev også lidt historie ved ikke at komme i A-finalen. Jo, en spændende lørdag var det. Læs hele historien her.

Read More

Skal Racing truck være på programmet til sommer?

Det er snart generalforsamling under DRCMU. Et emne, der sikkert bliver taget op er: Skal racing truck være på offroad programmet til sommer? Klassen havde få deltagere gennem sæsonen 2017. Er det reglerne, der skal laves om, eller er der bare ikke kørere nok til klassen. Har du en mening? Mens du tænker, så er der en lille video fra RCKONGENS vinter serie for klassen.

Read More

Frederik Hovgaard vinder 2 WD klassen.

Frederik Hovgaard kunne lørdag eftermiddag vinde afdeling nr. 6 af RCKONGENS vinterserie for offroad biler. Der var premiere på LIVE video fra løbet. Det nåede ud til over 500 personer. Ganske godt, for der var ikke rigtig lavet reklame for det. Det foregik på facebook. Frederik Hovgaard og team Team Yokomo var godt kørende hele lørdagen. Det var dog unge Markus Kærup, der kunne tage pole i de to “store” klasser. Men kedelige fejl gjorde, at han ikke kunne holde fronten i 2 WD. Første A-finale afgørende for dagen. Markus…

Read More

XB2 Composite Gear Cover fra XRAY.

Godt nyt til XRAY 1/10 offroad kørere. • Strong composite material • Covers gear • Protects body shell • Light weight Optional molded composite gear cover made from strong, lightweight composite material. Covers the gear to avoid contact with body shell. #324051 Composite Gear Cover – Front Motor Position Kan bestilles hos RYESKOVRACING Passer til både XB2 og XT2.

Read More

Ræs hos RCKONGEN i Søndersø.

Fik du ikke kørt ræs i Buggy klasserne ved DHI CUP kan du nu komme ud og køre hos RCKONGEN. Der køres i flere klasser. Blandt andet Racing Truck. Det er den 4/2 2018. Kongen skriver: Alle er velkomne til løbene på vores indendørsbane og det kræver intet medlemskab eller licens. Du tilmelder dig på Myrcm som er et online registreringssystem, hvor du skal udfylde dine data, for at vi kan få dine data ind i vores løbscomputer. (Er det første gang du skal køre løb og ikke er helt…

Read More

Jesper Rasmussen vinder 2 WD klassen hos RCKONGEN.

Jesper Rasmussen er i god form på offroad banen for tiden. Sidste weekend kunne han vinde 2Wd klassen hos RCKONGEN i Søndersø. Det var 2.sidste afdeling af deres vinterserie på deres indendørs offroad bane. Han fik god kamp i alle heats af Marcus og Jonas Kærup. Jesper vandt alle 3 finaler. Marcus snuppede 2.pladsen foran Jonas. I truck kunne Lasse Bak vinde. I rookie klassen var det Jeppe Madsen, der var hurtigst. Sidste afdeling køres 2.April. Se resultat her.

Read More

Jesper Rasmussen fik ikke de bedste finaler.

Jesper Rasmussen måtte udgå 2 gange i finalerne. Hans bedste resultat blev en 8.plads. Derfor sluttede han som nr. 10 i racing truck klassen ved EOS i Hudy arena. Du kan se resultatet her. Der mangler en finale runde i 4WD. Frederik Hovgaard havde ikke de fleste kval. runder, men formådede alligevel at komme i B-finalen. A-finale nr. 2 blev noget rod, så flere kørere kan vinde samlet. Finalen køres senere.  

Read More